2012. április 20., péntek

Fél tőlünk, ezér támogat és közénk áll

Az Anonymous GLOBÁLIS szervezet ismét megmutatta, hogy valójában kinek is dolgozik. Több képet is kivizsgáltunk, ami egyértelművé tette állításunkat: az Anonymous a globális szervezet nem véletlen van jelen a világ szinte összes országában.


Vonjuk tanulmány alá ezt a képet. Az első amit gondol az ember a képről, hogy a rosszak félnek az összeesküvés-elmélet feltáróktól a jók pedig közéjük áll, amivel nincs gond, addig, amíg nem egy globális szervezettel állunk szemben. A globális elit közé tartozik a Bildenberg-csoport, a Háromoldalú Bizottság, illetve Rockefellerék, de még sorolhatnánk a háttérhatalmi egyesüléseket, viszont egy fontosat nem említettem. Az Anonymous csoport. "Ez a csoport a háttérhatalom által lett útjára indítva, mint a WikiLeaks. Bizonyíték erre az, hogy a média is elkezdett nekik kampányt csinálni. Még George Soros is támogatta őket bizalmával az egyik riportban. Közben pedig ő a tőzsdék legaljasabb cápái közé tartozik, és elméletileg az ő munkássága ellen is tüntettek a sátrazók. Ha valamit nem tudsz elnyomni, állj az élére és akkor már te vezeted a lázongókat. Az emberek pedig megnyugszanak, mert úgy vannak vele, hogy van végre valaki, aki az ő igazukért harcol. Közben meg az ilyen látszatcsoportoknak a vezetősége pont azokból áll, akik a háttérhatalomnak is a tagjai. A világon számtalan országban ütötte fel a fejét egy hacktivistákból álló csoport. Ez a láthatatlan és vezető nélküli mozgalom számtalan módon adta már a világ tudtára a fennálló politikai rendszerek elleni, cseppet sem baráti magatartását. Kibertámadásaik által fejezik ki ellenvéleményüket, melynek főleg nemzetközi minisztériumok és megacégek virtuális terepei estek és esnek áldozatul. Ezzel a munkásságukkal is könnyen azt válthatják ki, hogy az internetet még inkább ellenőrzés alá igyekeznek majd vonnia háttérerők. Lehet, hogy pont ezért végzik munkásságukat, hogy indokot szolgáltassanak a webcenzúrának." - Magyar Királyi Hírlap nyomán.
No de térjünk vissza a képhez, hogy egy kicsit tisztábban lássuk azt, amit az imént olvastunk. 
Az üzenet teljes egészében azt mondja: A korrupt fél tőlünk, a becsületes támogat, a hősies közénk áll. Na, de felezzük meg pont úgy, ahogy azt a háttérhatalom szokta, ezt segítette az, hogy előre kijelölték a fontos dolgokat a lapon (fekete áthúzással). Fél tőlünk, támogat, közénk áll. Tehát, az ember ebben a nagy globalizált világban, ha kinyitja a szemét rájön, hogy nem tehet ellene semmit, ezért fél tőlük, majd támogatja őket és beáll a sorba, rabszolga lesz. Érdekes, nem? 


 
Nézzük meg ezt is, ami az Anonymous csoport logója. A háttérhatalom a publikum elől elrejtett, amit a kérdőjel jelképez. A behálózott Föld, tehát hogy már behálózták az egész Földet és ők uralkodnak felette. Ezt mint sem jobban jelzi az, hogy a publikum elől elrejtett fejű ember előrébb van mint a világ, tehát ő fontosabb a Földnél és a Föld populációjánál, amit ő behálózott, elvakított és ezt a béke jelképével az olajággal sikerült megtennie, ami az emblémán körülöleli a Földet. A jártasabbak tudhatják, hogy a háttérhatalom a "béke" szóval gyarmatosít, mint ahogy hamarosan Iránt, megpróbálják megakadályozni, hogy atombombát dobjanak le, vagy akár a Líbiába történt eset, ahol az emberek valójában a paradicsomban éltek csak a háttérhatalom oda is betette a lábát a NATO-val a "béke" elhozatalával, mind azt az olajért, vagy Afganisztánba, egy kitalált alak, Osama Bin Laden ellen, amivel elhozzák a terrorizmus végét, avagy a "békét".
Persze, a béke nagyon is szép dolog, de nem úgy, hogy több 100.000 embernek kell meghalnia érte, vagyis azért, hogy a háttérhatalom uralkodjon felette.


Ez a kép sem lóghat ki a sorból. Egyik videójukból származik. "Szabadság, Egyenlőség, Testvériség!" Aki olvasta a Cion Bölcseinek jegyzőkönyveit az bizonyára tudhatja, hogy a háttérhatalom egyik jelszava, hogy hogyan hozza létre a globális világot. Egy kicsit segítünk: "A régmúltban mi voltunk az elsők, akik bedobtuk a néptömegek közé ezeket a jelszavakat: "szabadság, egyenlőség, testvériség", s ezeket a szavakat azóta is sokszor megismételték ostoba papagájok; melyek mindenfelől leszálltak erre a csalétekre. Vele együtt elvitték a világ jólétét, az egyén igazi szabadságát, mely azelőtt oly jól meg volt védve a tömeg nyomásával szemben. Az önmagukat bölcseknek képzelő gójok, az intellektuelek a maguk elvontságában mit sem tudtak kezdeni ezekkel a szavakkal; nem vették észre, milyen ellentmondás van a szavak értelme és azok egymás mellé helyezése között; nem látták meg, hogy a természetben nincs egyenlőség, nem lehet szabadság; hogy a természet maga rendelte a nézetek, jellemek és képességek egyenlőtlenségét épp oly változtathatatlanul, mint az alárendelést a maga törvényei alá. [...] Hála önkéntelen, fogadatlan ügynökeinknek, a "szabadság, egyenlőség, testvériség" szavak a világ minden részén egész légiókat állítottak a mi sorainkba, akik lelkesedéssel hordták zászlóinkat. Pedig ezek a szavak mindenkor féregként működtek, kikezdték a gójok jólétét, aláásták mindenütt a békét, nyugalmat, egységet és elpusztították a gójok államainak összes alapját." - az idézet alatti szövegrészlet a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei című könyvből származik.

Érted már? A globális szervezetek nem nekünk dolgoznak, hanem maguknak, hogy felállítsák a világkormányt. Ne higgy nekik! Légy tőlük független, szabadulj meg tőlük bárhogy, de egy a fontos: kerüld őket! Általában mi és minden más háttérhatalommal foglalkozó blog, média, újságíró azt javasolja, hogy térjünk vissza az önellátáshoz. Ma már több önellátó község van Magyarországon, aminek felettébb örülünk. Nem szabad azt hinni, hogy az önellátás mocskos, mert a disznótrágya, tehéntrágya és hasonló dolgokhoz kell hozzányúlni. Nem! Pont ellentétesen. A média kiszivárogtatta, hogy akik falusiak, de inkább önellátó gazdálkodók erősebb immunrendszerrel rendelkeznek, mint bárki más.

Még mielőtt félreértés esne, az Ébredő Világ is támogatja a globalizációt, de nem ilyen módon. Minden ember egy a Földön, még ha rossz is. Isten és Jézus is úgy tanította, hogy ne ítéljük el embertársainkat semmi okból. Mert az élet a földön összeér, jönnek-mennek a hideg-melegfrontok, a golf áramlat Dél-Amerikából elmászik Angliáig, a ludak délnek mennek télen, még a gólya is Afrikába megy. Ennél több globalizmust nem akarunk egyenlőre, mert ez a globalizáció uniformizál, homogenizál, elveszi az identitásod, a kultúrád és egyen-rabszolgát csinál belőled. Mi is szeretnénk ha egyesülne végre az emberiség és tovább tudna fejlődni erről a skizofrén szintről, minden élőlény nevében ezen a bolygón, de nem kell centralizálni a hatalmat, hanem mindenkinek felelősséget kell vállalni a saját életéért és a harmóniáért.

Tűzbe az álarcokkal! Ideje felfednie magát a háttérhatalomnak!