2012. április 20., péntek

Szabadkőműves szimbólumok a jobboldalon is

Tudjátok-e, hogy nem elég csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, hanem meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok!
 
hatvannégy vármegye logó




A napokban egy igen érdekes vitára lettem figyelmes egy a Toroczkai, és Budaházy nevével fémjelzett és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által üzemeltetett Szentkoronarádió.com oldalon az "Újra miénk lett az utca" címmel megjelent írás kommentjeiben.

Valaki beírta a kommentek közé, hogy bizony a HVIM Szabadkőműves jelképek alá toborozza a tagságot, és az embereket, és ugyanezen Szabadkőműves jelképek alatt tartja a szónoklatait is!
illuminatusok
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában




Nézzük csak meg a képen látható sarkokban a különböző kereszteket.

Vajon mi a hasonlóság a HVIM által használtakkal ?

Bingó!

Különböző méretűek a kereszt szárai.
Ráadásul ezek is körben vannak fogva, igaz egy szöveg által.

Véletlen lenne?



Akinek ez még nem tűnt volna fel valóban így van!


 2-es számú kép
Még a kereszt ábrázolása sem lehet véletlen
forrás:http://www.galilei.hu/sajto/ipmszabadkom.htm




Ebből aztán keveredett némi vita és különböző eszmefuttatások láttak napvilágot. Rengetegen hozzászóltak a vitához. 
Olyannyira, hogy a Szentkorona Rádió üzemeltetőjének a HVIM-nek a vita kényelmetlenné vált, ezért törölte az összes hozzászólást, így ma már nem látható sem a vita, sem a levont, vagy levonható következtetések! Vajon miért?
A vita azon tört ki, hogy a HVIM az "OMEGA" jelét használja, amely mintegy harapófogóként öleli körbe a magyar országalmát.
Ráadásul az is furcsa, hogy az Omega és az országalma ábrázolása akár a mindent látó szem ábrázolása is lehet, mert az országalma keresztje aránytalanul kicsire, igen csenevészre sikeredett. Mint mindenki előtt ismeretes
Ez így azt jelenti, hogy a "kereszténység vége"!
Jehováéknál ez alapból elvárás!


Azóta kiderült, hogy valószínűleg a HVIM jelképében szereplő kereszt ábrázolásának típusa, mikéntje is a Szabadkőművességre utal, de így együtt az OMEGA és a KERESZT ilyetén ábrázolásával együttesen viszont egyértelműen.

 
Hasonlóan ahhoz mint amikor valaki a sátán egyetemes jelét mutogatja beszéde tartása közben.     



A HVIM-esek próbálták a honlapon megmagyarázni a bizonyítványt, mindenkit lehülyézve, hogy elektromos ellenállás jele (ez azonban nem igaz, ennek jele az "R"), majd persze arra váltották miután leírták nekik, hogy nem a jele, hanem a mértékegysége.
Aztán azzal védekeztek, hogy erről Toroczkai nyilván nem tudott, amikor a HVIM-et alapította. 


Ami azért elképzelhetetlen, mert az egyik őse Tutsek vérbíró volt az 56-os perekben, azaz "értelmiségi" család sarja, így elképzelhetetlen, hogy ne tudta volna, hogy mit jelképez az általa és szervezete által választott jelkép.

Többen leírták, hogy ez azért is elképzelhetetlen mert, ha valaki létrehoz egy a magyarságtudatra épülő egyesületet, társadalmi szervezetett, nyílván olyan jelképet választ magának, amely kifejezi a szándékait, vagy szervezete szándékait, ill. irányultságát.

Ezzel védekezni egyébként is amatőr dolog, mert mindenhol az interneten fellelhetőek a szabadkőműves szimbólumok és azok magyarázatai is.

A politikában valamennyire is benne levők, vagy csak alapszinten érdeklődők is pontosan tudják, és ismerik ezen szimbólumok jelentését!


Nem furcsa, hogy pont egy olyan, a magyarságát olyannyira hangoztató szervezet, mint a HVIM, vagy annak vezetése ezt ne tudná, vagy nem ismerné annak a szervezetnek (háttérhatalomnak) alapvető jelképeit, amely ellen saját állítása szerint harcol?

Nyilvánvalóvá vált mindenki számára az, hogy HVIM választása nem véletlenül eshetett erre, vagy ezekre a szimbólumokra.


Aztán nekem is megakadt a szemem, még egy a Szentkorona Rádiót reklámozó pólófeliraton is, amely nyomattal több típusú, színű pólót is árulnak, reklámoznak.

Bizonyára mindenki ismeri, vagy feltűnt a számára a háromszögben levő Magyar Szent Korona ábrázolása ezeken a termékeken.
szentkoronaradio.com logo



Mint bizonyára mindenki előtt ismert, hogy a háromszög, a csonka háromszög, ha jelképként vagy logóként használják, mint jelkép, a Szabadkőművesség piramis jelképe, mivel már másodszor találkoztam a Szabadkőművesekre utaló jelképpel, észre kellett vegyem a harmadikat is, ami egyébként mindenki szemét kiszúrja.





szentkoronaradio.com logo
Nekem pl. eszembe sem jutna háromszögelni a Szent Koronát.
A Magyar Szent Korona nem háromszög, hanem félkör alakú!
Mint az előzőekben is említettem a "HÁROMSZÖG" mint piramist jelképező szimbólum a Szabadkőművesség jelképrendszeréhez tartozik.
Szent Korona Rádió

Vajon a villám jelei mire utalhatnak így együtt a "részeg" le -csonkaháromszögelt koronával.
Csak nem Lady Gaga logójára utal?
Forrás: Illuminátus szimbolika a populáris kultúrában



Aztán meg a legújabb történet is... a Szentkorona Rádi "főhadiszállás" című műsora és oldala, amelyből egy részlet:
"Bemutatkozás:Azonban, mivel ez a műsor nem csupán civil kezdeményezés, hanem szervezetünk egyik megnyilvánulása, a helyzet megkövetel egy rövid bemutatkozást.
A szervezet az Új Hajnal Rend nevet viseli."
Vajon mi is az "Új Hajnal Rend", amit alakítottak?Főhadiszállás

Lehetséges, hogy már megint nem tudnak elvonatkoztatni az
"Új Világ Rend"
-től ami szintén a szabadkőművesek célja és jelszava. Ennyire szeretitek ti ezeket a "Rend"-eket?
Persze főhelyen megtartották a háromszöget is, csak most spirálban ábrázolva.... :), természetesen feketében, hogy kétség se férjen hozzá, mit képviseltek.
(Persze az is lehetséges, hogy nem háromszög, hanem kígyó szimbólum?)
Mellesleg azt is írják, hogy új lovagrendet kívánnak alakítani ezzel (mert egyházi rendet biztosan nem), talán a "Rózsakeresztest" ?
Az már létezik:http://www.amorc.hu/

Mellesleg a "rózsakeresztesek"-ből alakult ki a szabadkőművesség ill. alternatív módom ma is így hívhatjuk őket...és hívják is.

"A rózsakeresztesek – pontosabban a szabadkőművesek – beépültek II. Rudolf prágai udvarába is." (Wikipédia)
Van a HVIM háza táján több érdekes dolog is, ami szintén megjelent az oldalon pl.:
Mindenki előtt ismert, hogy Toroczkai nem Toroczkai, hanem Tóth, csak időközben megváltoztatta a nevét, mert nagy valószínűséggel nem felelt meg a céljainak. (Nem beszélve arról, hogy egyik őse vérbíró volt Tutsek néven az 56-os forradalom után.) forrás: wikipédia

A mai Jobboldalnak hívott oldalon több olyan "személyiség" is van aki úgy váltogatja a neveit, mint az alsógatyáját, vajon véletlen lenne?
Néhány név:
Zazriveczből - Vona
Lénárdból - Lenhardt
Tóthból (Tutsek) - Toroczkai
Zsiga Dánielből - Z. Kárpát Dániel

Másik érdekesség, hogy Morvai Krisztina anyja neve Rotschild Klára (forrás: itt)
Nicolae Stefan Patrubany-ból - Patrubány Miklós stb.



Ez utóbbihoz tartozik egy kis olvasnivaló is: a http://bendeguz.tk/page.php?25 ahol többek között erről olvashatunk: A ROMÁN KOMMUNISTA PÁRT BIZALMASA VOLT ráadásul megtudhattuk, hogy egy örmény kisebbséghez tartozó Román állampolgárról van szó.
Nekem pl. eszembe sem jutna, hogy megváltoztassam a nevemet. 
Teljes joggal felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért volt ill. van erre szüksége egyes embereknek?
Talán azért, mert ilyen nevekkel, és a nevekhez tartozó háttérrel senki nem hitte volna el róluk, hogy a hazafiak közé tartoznak?
Nyilván nem azért változtattak nevet, hogy jól mutasson a munkahelyi jelentkezési lapjukon, vagy a cégekhez benyújtandó Europass Önéletrajzukon.

Joggal merülhet fel mindenkiben a kérdés vajon véletlen lenne?
No de ennyi?
Engem mindenesetre jól elgondolkodtatott a dolog, főleg azok után, hogy minden hozzászólást töröltek a Szentkorona Rádió üzemeltetői, a HVIM-esek.

Valamiért nem akarják, hogy kiderüljön.


Vajon miért?
 

A másik érdekesség amely szintén Budaházy György által alapított Betyársereg-gelkapcsolatos:
Ez a formáció a Skull & Bons (Csontemberek) jelképét használja.

BetyárseregSkull & Bons
Betyársereg jelképeSkull and Bons
(Csontemberek) jelképe


Persze lehetne mondani azt, hogy kalóz jelképet használnak.
Az is lehet, hogy Budaházy Gyuri megmaradt "Gyurcika" gyereknek, aki biztos szerette a kalózregényeket, és meg is maradt azon a 8-14-éves szinten.
Azonban ez így sántít, mert ha jól megnézzük a 2-es számú fotón szereplő koponyákat akkor egyrészt rájöhetünk, hogy különböző süvegekkel, koronával stb. látják el jelképeiket a háttérhatalom képviselői, ami már egyértelmű utalás, valamely titkos társaságra. Ebben az esetben a Skull and Bons-ra.
Másrészt persze ez ismét egy érdekes kérdést vet fel pl., hogy egy magát ízig-vérig magyarnak valló egyesület, vagy szervezet, mint a betyársereg miért választana a magyarsághoz egyáltalán nem illő és nem is köthető jelképet?
Ettől sokkal nagyobb annak a valószínűsége, hogy ez sem véletlen.
Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Budaházy másik szervezete, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a HVIM által üzemeltetett Szentkorona Rádió is a háttérhatalom jelképeit használja, amelyre az előzőekben már kitértünk.
Az már csak hab a tortán, hogy bent ülnek a parlamentben a Jobbik színeiben.
Vagy ez sem véletlen?
Az Illuminátusoktól jött a mindent látó szem, mint jelkép.....erről a jelképről is sok minden található az interneten.

   Egy jellemző Illuminatus jelképmindentlátó szem

forrás: http://sptanacs.blog.hu/2010/11/16/az_uj_vilagrend_illuminatusok.


Sorolhatnánk és beszúrhatnánk egy több tucat mai a titkos társaságokra utaló jelképet, amelyek azok amiknek látszanak.
A Jobbik logója:
Hátha így ismerősebb:a Mindent-látó Szemként   
    Jobbik logók kereszt nélkül. 



Bár ezoterikusok közül többen jelezték nekem, hogy a Jobbik Druida jelképeket használ, ami a szabadkőművességre utal, leszögezem, hogy én ezt nem tudom eldönteni, mert nem vagyok ennek a témának ismerője. Erről egy kis olvasnivaló:(http://www.facebook.com/note.php?created&¬e_id=244582578900980)Idézet: "További érdekesség, hogy Már a Jobbik születésénél elég kemény vérzsidók bábáskodtak, ezt most nem részletezzük. Aztán az előző pártvezetése is zsidó volt, Kovács Dáviddal és társaival az élen.
 
Majd jött Vona, az ifjú titán, aki fölfuttatta a pártot.
De úgy látszik nincs elég szerencse Vona működésében, mert egyszerre túl sokat markolt és keveset fogott.
Megcsinálta a Magyar Gárdát, hogy a magyarokat be lehessen csalogatni.
Aztán a gárdából kiváltak azok, akik észhez tértek és megcsinálták a zsidómentes gárdájukat. Most már Vona a csendőrséget is megcsinálta és már csak a választásokat kéne neki megnyerni hozzá és akkor minden sínen lenne. Csakhogy mindig újabb és újabb botrányok törnek felszínre. Most meg az a szóbeszéd járja pesti jólértesült körökben, hogy a pártvezér szefárdzsidó (forrás: link). Ezért mondtuk azt, hogy igen szerencsés, hogy zsidó lapírókkal vette körül magát, mert ők hiteles forrásból megtudnak 

Bencsik
Kép: Bencsik, gárdistái
azonnal válaszolni mindenre. Ez az egész történet arról jutott eszünkbe, hogy tegnap a tévében azt mondták, hogy a Fidesz hagyta a Jobbikot felnőni. Nem támadta sokáig, hagyta hogy olyan dolgokat mondjanak ki, amit a Fidesznek a Likud-párti testvériség nem tűrne meg.
Most meg már a Jobbik kezd a Fidesz nyakára nőni.
De ezt az egész dolgot nem kell komolyan venni, mert ezek nem magyar ügyek, ezek a zsidók közötti amolyan belharcok.


A zsidó Bencsik András a gárdalapítók között volt, lapja a Fidesz egyik szócsöve" (forrás: itt)
 

De itt a kegyelemdöfés, egyenesen az Országos Széchenyi Könyvtár adatbázisából!
http://www.epa.hu...12irod.pdf


"...A beszélgetés önéletrajzi visszapillantásából kiderül: Vona - kifordított utalónév a szefárd-
zsidó család valamelyik ősének nevére (Navon), amit saját családi neve (Mananya)
helyett tizennégy évesen (!) összeállított versgyűjteménye megjelentetésének céljaira talált
ki, majd végig kitartott mellette. A vagyonos, szellemi alkotóterületeken is jártas polgárcsalád
a multietnikus Balkán egyik legkülönösebb színfoltját képviseli (távolabbi rokonságban
Elias Canetti, ruszei születésű író családjával). Ősei mindkét szülői ágon Spanyolországból
több évszázada elűzött, végül Konstantinápolyon és Bulgárián keresztül Romániába vetődött szefárdok, akik még a 20. században is beszélik az ősi, spanyol eredetű idiómát...." 


Véletlen lenne?
Ez is? 
Milyen sok a véletlen, vagy nem? 

Lehet, hogy nem véletlen az sem, hogy egy ilyen kis támogatottságú, létszámú egyesületecske, mint a HVIM túlzottan kihangsúlyozásra került, és a Jobbik szineiben még parlamenti képviselőt is bekerült.

Elgondolkodtató.

Talán így már érthetően?  


Rátok bízom, döntsétek el ti!
Mint már említettem:
"Tudjátok nem elég ám csak kiabálni, hogy mekkora magyarok vagytok, meg kell azt is nézni, hogy kiknek a zászlaja alatt kiabáljátok !


Mert könnyen hiteltelenné váltok!"

Forrás: Bendegúz: www.bendeguz.tk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése