2012. április 18., szerda

Bomba USA-ban, robban Iránban

 
Az izraeli védelmi miniszter közölte: Izrael soha sem ígérte meg, hogy nem támadja meg Iránt, amíg tárgyalás folyik vele az atomprogramjáról - írta a ma.hu. Ilyesféle fenyegetések hangzanak el Izraeltől és USA-tól Irán felé. Irán, a Föld szinte leginkább demokratikus országa. Ennek ellenére, az elmúlt hónapokban durva beszólásokat és szinte offenzívákat kapott Izraeltől és annak támogatójától USA-tól. Irán még azon országok közé tartozik, ahová még az ún. pénzkartell nem tört be, ezért az iráni népjólét nincs alacsonyabb szinten a nyugati társadalmakkal ellentétben, sőt, jóval magasabban van az elvártnál.

A szabadkőműveseknek Líbia után Iránra fáj a foguk. Valahogy nem tetszik nekik az, ha az emberek jólétet élveznek. Mindig azt mondják, hogy többet kaptok, ha minket választotok. Emlékeznek talán arra, hogy mennyi minden jót ígért az Európai Unió, mikor népszavazás volt a csatlakozásról. Ég és Föld a miénk lett volna, de valahogy nem sikerült. Egyértelmű az egész, hogy miért nem. Európai Unióval csak az országokat akarják megkaparintani, hogy lehessen kik fölött uralkodni. Nem engedik, hogy a nemzetállamok bármilyen EU ellenes politikát folytassanak. Itt volt erre a magyar példa is, mikor Orbánra ki volt akadva az összes európai parlamenti képviselő, akik valójában csak az újságból olvasták a reformokat. Egy mandátum nélküli csoport uralkodik Magyarország és a többi 26 tagállam felett. Kicsit hasonló mint a Szovjetunió, nem?

Na, de térjünk vissza a szabadkőművesek közel-keleti területhódításaihoz. Izrael és USA keresi, avagy kereste azt a gyenge pontot, mellyel hivatkozhat Irán megtámadására. Ez nem más, mint Irán atomprogramja, ami érthetetlen, ugyanis Amerikai Egyesült Államok is rendelkezik nukleáris fegyverrel, sőt többet gyárt, mint bármelyik más ország. Igen, gyárt, de vajon kinek és minek?

Tennessee állam Oak Ridge Nemzeti Nukleáris Laboratóriuma
Konkrét adatokra is támaszkodhatunk, mint például, hogy Amerikának 19 atomprogrammal foglalkozó épülete van, ezek közül 12 laboratóriumban még a mai napig folynak a munkálatok, ebből 4 épületkomplexumban kutatómunkával foglalkoznak. Ohio államban 2 helyen, Kentucky államban 1 helyen foglalkoznak anyagtisztítással. Bevallásuk szerint csak atomreaktorokba tisztítanak Uránium-253 típusú radioaktív anyagot, de ahogyan USA és Izrael is feltételezi, hogy nem csak atomerőművekbe gyárt Irán anyagot, úgy mi is feltételezhetjük azt, hogy az Egyesült Államok uránt dúsít atomfegyverekhez.

De, hogy ne csak gyanúsítgassunk, tegyük pontossá az adatokat. Új Mexikó államban radioaktív hulladék tározó és nukleáris fegyvergyártás van. Mint tudhatjuk, az atomerőművek a 253-as típusú uránt a legrosszabb eestben csak 2 hónapig használják fel. A felhasználás után a radioaktív elemeket hűteni kell (ez megoldható neutronelnyelőkkel), mert még aktívak, ugyanis azok valójában 2 évig használhatóak. Két hónap energiatermelést követően bármikor elszállíthatják radioaktív hulladéktározókba, avagy Új Mexikóba, ahol nukleáris fegyvergyártás is zajlik. Milyen véletlen egybeesés, nem? Csak úgy teljesen véletlenül USA nem atombomba gyártására használja azokat a még aktivitásba hozható Uránium elemeket?

Számos atomfegyver gyártó üzeme van még US-nak, mint például New Mexikó állammal szomszédos Texasban, vagy a Tennessee állambeli alkatrészgyártó, fegyvertároló, illetve hulladéktároló üzem. Viszont az amerikai állam, bármelyik pillanatban aktivizálhatja, a fennmaradó, jelenleg üzemen kívüli 7 db nukleáris energiával foglalkozó kombinátokat.

Elmondhatjuk, hogy USA-nak több urándúsítási programja lehet a háttérben, mint Iránnak. Ez csupán ürügykeresés volt, melyre majd hivatkozhat a NATO és Izrael, ha felteszik nekik a kérdést, hogy miért támadta meg Iránt. Pedig aztán Irán a legdemokratikusabb országok közt van, úgyhogy még azt sem mondhatjuk el, hogy béketeremtés okánál fogva szállták meg a közel-keleti országot.

Igazság szerint USA-nak ebben a kérdésben meg kellene húznia magát, ugyanis pont az az egyetlen ország az, aki a háborús ellenfelére a történelem során tömegpusztító nukleáris rakétát dobott le. De mind ezt nem teszi, ugyanis a legjobb szövetségesével, avagy uralkodójának Izraelnek kell segíteni befolyás alá keríteni a közel-keleti országokat, továbbá USA rendelkezik a világ egyik legjobb fegyverkezési eszközeivel és persze a háttérhatalom sem semmi. Egy szó, mint száz, akitől igazán félnie kell az embereknek az nem Irán, hanem a NATO és köztük USA és Izrael.