2012. április 12., csütörtök

Van itt pénz?

A kormány döntése értelmében a helyén marad a Puskás Ferenc Stadion, ugyanakkor egy új, nemzeti labdarúgó-stadion épül majd fel mellette, amely 2016-ra készülhet el - írta a stop.hu. Ezek szerint azt is kijelenthetjük, hogy van pénze Magyarországnak. Nincs jobb helye? Nincs jobb helye annak a 15.000.000Ft-nak amit Orbán Viktor fizetett a lengyeleknek azért, hogy Budapestre utazzanak? Nincs jobb helye annak a több milliárd forintnak, amit Viktor úr az új stadionra áldozna? Ilyenkor miért nem avatkozik be a Jobbik vagy az MSZP?

Magyarországnak a fővárosában van egy Puskás Ferenc Stadionja, Papp László Sportarénája és egy Syma Sport- és Rendezvényközpontja és ez mind egy helyen. Miért van szükségünk ismét több milliárd forintos beruházásra az állam részéről, mikor még a Népstadion sem telik meg meccsekkor? Nincs annak a pénznek jobb helye a szegény embereknél? Nincs annak a pénznek jobb helye állami termelőépületek felhúzására? Miért nem teremtenek belőle munkahelyet?

Egyszerű! Mivel a Magyar Államot nem a magyar parlament, illetve magyarok irányítják, hanem a mózeshitűek és ők nem engedik meg, hogy komolyabb gazdasági fellendülést produkáljunk és erős középosztályt tudhassunk magunkénak, ezért nem fektethetjük másba a szufficitünket, avagy bocsánat, az újonnan felvett kölcsönünket, mert ugye az államok eladósítása egy terv az új világrend felé, mint utcanevek átnevezésébe, Nemzeti Bankok új emblémájának elkészítésébe, nyilvánosságra hozásába, és szórakoztató, lakó és közhasznú épületek, illetve szobrok, emlékművek építésébe.

Mint sem bizonyíték arra, hogy nem tehetjük meg azt amit akarunk, tehát az, hogy nincs demokrácia, minthogy Orbán Viktornak a homokozótágítási kísérletét félbe kellett hagynia, különben megvontak volna tőlünk 300milliárd eurós kohéziós támogatást, és azt is hozzá kell tennünk, hogy fenyegettek minket az Európai Bírósággal, ami több millió eurós bírságot szabott volna ki Magyarországra. A bírságot kinek kellett volna fizetnie, ha nem a magyar népnek? 

Nagyon egyszerű lehet odafent az Európai és a Magyar Parlamentbe dobálózni a pénzüggyel kapcsolatos szavakkal és az egyszerű tollvonásokkal, de azt már nem veszik figyelembe, hogy kinek az aranyfogát fogják kihúzni mindezért. Nem a korrupt, dúsgazdag politikusoknak, nem a burzsoáziának és nem is a transznacionális vállalatok vezetőiét, hanem a népéét. Egy népéét, aki az igazsággal próbál élni, de egy hatalom, a háttérhatalom megakadályozza ebben. Egy felsőbb hatalom uralkodik az európai nép felett, ami nem más mint az Európai Unió és a bankok, tehát egy pénzkartell.

Vajon miért nem veszik figyelembe? Mi sem jobb annál, minthogy te irányítod a pénzügyeket? Ha tiéd a pénz és te fizetsz valakiket, akkor te irányítod őket. Mondhatod a munkásoknak azt, hogy világgazdasági válság van, ezért fizetés csökkentés is van, és, ha ezt összefogottan csinálod, kiegyezel más céggel, hogy ő is vallja a gazdasági válságot, illetve neked a világon több gyárad van, mint bárki másnak (multi) és több pénzel rendelkezel, mint bárki más, simán uralja a munkás embereit. Dolgozzon többet az, aki több pénzt akar, mert a válság idején csak így lehet megélni - mondaná egy multicég vezetője. De ez a válság az Istenért sem akar elmúlni, mert kitiltottuk mi őt a pénzügyekből. Az ember később azon kapja magát, hogy ő egy rabszolga. Egy rabszolga, aki már egy robot, egy robot, aki már semmit sem tehet azért, hogy ne kelljen éj-nap alá téve dolgoznia, hogy jusson a szájába betevő falat. Normális ez így?

Az igazság az, hogy még nem kóstoltuk meg a demokráciát. Ami most van, az a gazdagok kényuralma, vagyis ahogy 60 évvel ezelőtt fogalmaztunk volna: a burzsoázia uralkodik az egész földön! Gondolkodsz már?


Önellátó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése