2012. április 26., csütörtök

Válasz egy olvasó kérdéseire

Egyik olvasónktól kaptunk pár kérdést a Facebook oldalunkon. Ezzel a cikkel a kérdező kérdéseit válaszoljuk meg. Mindezt azért itt tesszük, mert számtalan ember ugyan ezzel a kérdéssel fordul hozzánk, így mindenkinek világossá válhat, hogy mi a teendő, a háttérhatalomtól való megszabaduláshoz.

A kérdés Krisztiántól:

Szia, régóta olvasom az ehhez kapcsolódó oldalakat, blogokat. Csak egy dolog érdekelne még. Hogy mi fog történni? És hogy te mit teszel azért, hogy túléld?


Válasz Önellátótól:

Kedves Krisztián!

Hogy mi fog történni, csak sejtésünk van, de azoknak a sejtéseknek van annyi valóságtartalma és vannak annyira erősek, hogy bátran szét merjük kürtölni meglátásunkat a jövőről.
Szóval, előreláthatólag az Európai Unióból Európaunió lesz, pont úgy mint a régi Szovjetunió. Ezt több általunk közzétett cikkből is olvashatod. (Országok veszítik el függetlenségüket.)
Mindezek mellett (kicsit hülyén hangzik, de) várható egy háború, egy népirtás, amelyet biológiai fegyverekkel és atombombákkal oldanak meg. Nostradamus, a híres jövendőmondó, akinek már számos jövendölése beigazolódott, azt írta, hogy ebben a korszakban, melyben most élünk háborúskodások lesznek. Biológiai, illetve atomfegyverrel fognak harcolni a nagyhatalmak, azért, hogy a népességet fenntartható szintre csökkentsék. De ami még sajnálatosabb, hogy mind ez egy utolsó löket a világkormányuk felállításához.
Ez az ami várható.

Hogyan védekezzünk ellene és mi miként tesszük? Számtalanszor említettük már, legfőképpen cikkeink végén, hogy aki csak tud, az folyamodjon önellátáshoz. Én, aki az Önellátó nevet viseli a cikkek írásánál, önellátó gazdálkodást folytatok. Jómagam is városban élek, konkrétan panelházban, de mellette van a város szélén saját kertem, ahová minden áldott nap kimegyek gyermekeimmel és feleségemmel, ahol megtermelem magamnak a zöldséget, gyümölcsöt, megetetem állataimat, ha tyúkhúslevest akar enni a családom, akkor levágok egy csirkét nekik és otthon az asszony megfőzi. Említenem kell, hogy ez a legegészségesebb életmód. Mellette ugyan úgy járok 8 órai munkába, hogy a kertet tudjam karbantartani, illetve a gyerekeimnek, a feleségemnek és nekem tudjak ruházatot venni. Tervezzük, hogy kiköltözünk faluba, ahol teljes mértékű önellátásba kezdünk, tehát nem fogok munkába járni, hanem a falusi emberekkel oldjuk meg a ruházkodást, házépítést s a többi... Ma már megannyi ehhez hasonló település van Magyarországon.

Ajánlom nektek is ezt az életmódot, ugyanis függetlenné tesz a pénztől, és mint tudhatjuk a háttérhatalom a pénzel irányít minket. Célja, hogy minél többet dolgoztassa az embereket, ha több pénzt akar a munkás, végül már elszakítja őket a családtól és a valódi élettől és nem él másnak, mint csak a munkának, egy szóval rabszolga lesz. Ma már viszonylag olcsón, spórolással akár 2 év alatt vásárolható egy üres telek a város szélén.

Ne feledd! Önellátás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése